GTA: San Andreas

GTA: San Andreas 1.0.3

Het derde deel in de klassieke GTA-serie

GTA: San Andreas kenmerkt zich vooral door zijn omvang. Het spel speelt zich af in een gigantische staat met drie verschillende steden en veel platteland. Het hoofdverhaal is enorm en daarnaast is er nog veel meer te doen. De verhaallijn is misschien niet erg origineel, maar het wordt uitstekend verteld en heeft goede stemacteurs en veel memorabele en grappige karakers. De radiostations zijn geweldig gedaan, met een fijne mix van 90's muziek en hilarische reclames. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Enorme vrije wereld
  • Goed uitgewerkt verhaal
  • Flink wat missies
  • Je zit er meteen in

TEGEN

  • Soms saaie missies
  • Aantal frustrerende gameplay-elementen

Uitmuntend
8

Een enorme wereld vol mogelijkheden

GTA: San Andreas kenmerkt zich vooral door zijn omvang. Het spel speelt zich af in een gigantische staat met drie verschillende steden en veel platteland. Het hoofdverhaal is enorm en daarnaast is er nog veel meer te doen. De verhaallijn is misschien niet erg origineel, maar het wordt uitstekend verteld en heeft goede stemacteurs en veel memorabele en grappige karakers. De radiostations zijn geweldig gedaan, met een fijne mix van 90's muziek en hilarische reclames.

Frustrerende onderdelen

Op een paar punten kan GTA: San Andreas erg frustrerend zijn. Racen over het platteland is vaak glibberig en het duurt erg lang voor Carls longen genoeg getraind zijn om onder water te kunnen zwemmen. Sommige missies zijn ook wat irritant, maar gelukkig worden deze overschaduwd door alle lol die je met de rest van het spel beleeft.

Een waanzinnig spel

GTA: San Andreas is een mijlpaal op het gebied van sandbox-gaming. Het spel is erg gewelddadig en alleen geschikt voor volwassenen. Hoewel de gameplay een paar gebreken heeft, weegt dit niet op tegen al het spelplezier.

GTA: San Andreas

Download

GTA: San Andreas 1.0.3