GTA: San Andreas

GTA: San Andreas voor Mac

Het derde deel in de klassieke GTA-serie

De achtergrond Je speelt de rol van Carl Johnson, die na vijf jaar terugkeert naar zijn thuisstad Los Santos. Er is de afgelopen jaren veel veranderd en Carl is van plan zijn reputatie en invloed terug te krijgen. De gameplay in GTA: San...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Enorme vrije wereld
  • Goed uitgewerkt verhaal
  • Flink wat missies
  • Je zit er meteen in

TEGEN

  • Soms saaie missies
  • Aantal frustrerende gameplay-elementen

Uitmuntend
8

De achtergrond

Je speelt de rol van Carl Johnson, die na vijf jaar terugkeert naar zijn thuisstad Los Santos. Er is de afgelopen jaren veel veranderd en Carl is van plan zijn reputatie en invloed terug te krijgen. De gameplay in GTA: San Andreas is typisch GTA - vol met filmische cut scenes, gevarieerde missies en talloze mini games, verspreid over een enorme wereld.
\n

Een enorme wereld vol mogelijkheden

GTA: San Andreas kenmerkt zich vooral door zijn omvang. Het spel speelt zich af in een gigantische staat met drie verschillende steden en veel platteland. Het hoofdverhaal is enorm en daarnaast is er nog veel meer te doen. De verhaallijn is misschien niet erg origineel, maar het wordt uitstekend verteld en heeft goede stemacteurs en veel memorabele en grappige karakers. De radiostations zijn geweldig gedaan, met een fijne mix van 90's muziek en hilarische reclames.

Frustrerende onderdelen

Op een paar punten kan GTA: San Andreas erg frustrerend zijn. Racen over het platteland is vaak glibberig en het duurt erg lang voor Carls longen genoeg getraind zijn om onder water te kunnen zwemmen. Sommige missies zijn ook wat irritant, maar gelukkig worden deze overschaduwd door alle lol die je met de rest van het spel beleeft.

Een waanzinnig spel

GTA: San Andreas is een mijlpaal op het gebied van sandbox-gaming. Het spel is erg gewelddadig en alleen geschikt voor volwassenen. Hoewel de gameplay een paar gebreken heeft, weegt dit niet op tegen al het spelplezier.

Grand Theft Auto: San Andreas is het derde 3D-spel in de GTA serie. We verhuizen van het Vice City van de jaren '80 naar de hood in de jaren '90, vol met geweld en gangsters.

Meeste downloads Actiespellen voor mac

GTA: San Andreas

Download

GTA: San Andreas 1.0.3

Beoordelingen about GTA: San Andreas

Promotie×